![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Yakarış - Dua Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var. Furkan 77.. Duâlarımızı ve Duâ ile bilgileri burada paylaşabilirsiniz |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Günün Sözü | SuLTaNıNuRuM | Forum oyunları | 398 | 09 Eylül 2010 02 39 |
| Günün Hadis-i Şerif'i | bahar | Rasulullah ( S.a.v. ) Efendimiz - Hadis-i Şerifeler | 399 | 08 Eylül 2010 05 15 |
| Günün duası ( Resim üzerine yazılmış dua ) | Eylül | Yakarış - Dua | 204 | 03 Haziran 2010 11 49 |
| Günün Resimli ayeti | SecdegâH | Dini Resim | 7 | 19 Ocak 2010 00 30 |
| Karınca Duası - Bereket Duası | AkBilge | Yakarış - Dua | 0 | 04 Nisan 2009 00 24 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||||||||||||||||
|
ALLAHIM.. Tuba agacinin gölgesinde, Kevser havuzunun basinda
Efendimiz Hz. Muhammed (sav.) ile muhabbet etmeyi cümleye nasib eyle. Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Allahım! Sevdiğin ve râzı olduğun şekilde Kur’ân’ın sırlarını anlamayı nasip eyle. Ona hizmet etmeye bizi muvaffak kıl. Bunu rahmetinle yap ey merhamet edenlerin en merhametlisi!
Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Affetmeyi seven Rabbim, affedilmenin huzurunu yaşattır bana...Günahkar kulunun tek tesellisi; Senin huzurunda af dilerken, süzülen gözyaşlarıdır...Bunca günahıma rağmen, beni bir nebze rahatlatan; tövbe etmeyi nasip eden Rabbimin, kullarını affetmeyi sevmesidir...Senden koparma beni!Sensiz bırakma kalbimi...Senden uzak kalınca; öyle aciz, öyle çaresizim ki...Seninleyken huzurum dorukta; sanki her şey, her güzel şey benim,tüm mutluluklar benimle...
Dünyanın tüm çiçeklerini koklasam, Sana dua ederkenki huzuru yine bulamam...En güzel sözleri kullansam Senin için, hep Seni söylesem konuştuğumda;Seni anlatmaya yine doyamam!...Dostlarını sevsem; kalplerinde Sen yaşıyorsun diye...Tüm yarattıklarına ibretle baksam; Seni hatırlatıyor diye...İçimdeki sevgiye dair ne varsa yapsam; Seni sevmeye yine doyamam!... Kulunu affeder misin Rabbim; beni Sana adasam?!... Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taslasan gönüllere Ey Rabbim! Sanadir münacatim, yalniz Sana olsun askim lutfeyle! Kararan günlerimize, gecelerimize Ve ne olursan ol gel diyen asiklarin hürmetine, ne olur affeyle! Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim! Yüzümüz yerde. Kaldirip basimizi sonsuzluga bakmaya yüzümüz yok! Layik olamadik. Sirat-i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yikanmis olarak yürümeyi nasib eyle. Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi
Bizim dert olarak gördüklerimize sabır göstermeyi Hayırlı insanlarla karşılaşmayı Bizlerinde hayırlı insanlardan olmasını Hayata geliş gayemizin bilincinde olmayı Ve bu doğrultuda hayatımıza yön vermeyi Kısacası her şeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip eylesin.... Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin... |
||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
| duasi, duası, gunun, günün |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu konuyu okuyan : 9 kişi var. Gel görki cevap yazan yok denecek kadar az.
|
|
| ...beyazgül..., @li, AkBilge, altinoluk, Eylül, M3T3HAN, nguenduez, SuLTaNıNuRuM, Sükut-u Hayal |
| Seçenekler | |