![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Yakarış - Dua Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var. Furkan 77.. Duâlarımızı ve Duâ ile bilgileri burada paylaşabilirsiniz |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Günün Sözü | SuLTaNıNuRuM | Forum oyunları | 398 | 09 Eylül 2010 02 39 |
| Günün Hadis-i Şerif'i | bahar | Rasulullah ( S.a.v. ) Efendimiz - Hadis-i Şerifeler | 399 | 08 Eylül 2010 05 15 |
| Günün duası ( Resim üzerine yazılmış dua ) | Eylül | Yakarış - Dua | 204 | 03 Haziran 2010 11 49 |
| Günün Resimli ayeti | SecdegâH | Dini Resim | 7 | 19 Ocak 2010 00 30 |
| Karınca Duası - Bereket Duası | AkBilge | Yakarış - Dua | 0 | 04 Nisan 2009 00 24 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||||||||||||||||
|
Gölgelerin içindeyim, başım önümde. Huzurunda bir bendeyim Efendim. Işıklar inerken gecenin karasından bedenim üzerine, ölümü paylaştırmak için sana yolladığım sevdalarımı bekliyorum. Bir rebabın selinde vahalara salınmış ahular gibi mestâne… Şehlâ rüyaların arkasına saklanmış bengisu özlemleriyle ateş taşıyan sözcükler tutuyorum önümde. Hüsn-ü Yusuf’tur rüyalarımda gördüğüm Efendim, sulusepken bir matemin kararan sinesinde. İpekten dokunmuş sesindir dinleyemediğim son şarkının son notası. Sadağında sevda yığınlarıyla gri bulutlara yağdırdığın ses, senin midir Efendim?
Çıkar siyahlarımı, bürün beyazlarına. Sesime ses ver ey tennurelerin beklediği sevgili. Âlem doğarken karanlıkların beşiğinden, karalara saldığın bahtımı aydınlat da gel. Buhurların dumanında burnuma sevdadan bir nebze şifayla gel. Üveys gibi geri dönmek için değil, Karan topraklarından aşkımı çoğaltmak için gel. Çıkar siyahlarımı Efendim. Hasret kaldım gülüşlerine. Bir hazanın son demlerinde baharımla gel. Gölgelere büründüm Efendim. Sadağına azıcık aşkından ışık kat da gel. ![]() ![]() Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Cizgilerini Tasir Suretim... Iste Bu Yüzdendir Icten Ice Döküntülerim... Gönlümün Yikintilarinda Can Cekisir Umutlarim.... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() ya Allah,ya Rahmen,ya Fert,ya Hayyu,ya Gayyum,ya Hakem,ya Kuddus ey gökleri yıldızlarıyla,zemını müştemilatıyle ve bütün mahlukatı, bütün keyfiyatıyle teshır eden. kutretının ve iradetinin ve hikmetının ve hakimiyetinin ve rahmetini hakki için,nefsimi bana musahhar eyle !!! ve matlubumu bana musahhar kıl !! ve bütün müslüman kardeşlerimizi cehennem azamından koru Aminnnnnnnn Ya Rabbel Alemin...... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
"Ey her şeyi alnından tutup, kudretine boyun eğdiren ve her şeyin anahtarları elinde bulunan Zât! Beni hiçbir şeyden hesaba çekmeyecek şekilde her şeyimi bağışla!" (Tazarrû duası) |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Sözlerimdeki samimiyetinazligindan ötürü,Senden bagislanmami diliyorum Allah'im...
Rabiatü'l-Adeviyye... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
"Çünkü muradımız Sensin/ Gayrin sedasını kaldır/ Pak eyle gönül hanesin/ Kendi aşkınla doldur..."
(Aziz Mahmud Hüdâyi) ![]() Sakın Hakdan Şaşma |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
"Ey Allah'ım (c.c)! Bizleri amel meyvelerini ihlâs nuruyla sindirenlerden, akıl ve sağduyu gemisine binenlerden eyle."
(Zunnûn-i Mısrî) "Delâlet beni şaşırtmak ister, Sen şüphelerimi dağıtmayı bilirsin; amellerimde ve şiirlerimde, Sen yoluma istikamet verirsin." (Dua Mecmuası'ndan) "Çünkü muradımız Sensin/ Gayrin sedasını kaldır/ Pak eyle gönül hanesin/ Kendi aşkınla doldur..." (Aziz Mahmud Hüdâyi) |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
- Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, Müslüman olarak canımızı al!
- Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle; - Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan
kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım ![]() ![]() Bizim Peygamberimizin yolu aşk yoludur. Biz aşktan doğmuşuz, annemiz aşktır. Aşk şeriatı, bütün dinlerden ayrıdır. Aşıkların şeriatı da Allah'tır, mezhebi de... Konu ERCAN tarafından (11 Şubat 2010 Saat 19 33 ) değiştirilmiştir. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() Y A R A B B İ... Sana Meryem'in temizliği ile gelmek istiyorum, Günahlarla kirlenmeme izin verme. Sana Musa'nın duasıyla geliyorum, Şeytana uymam için peşimden koşanlardan kurtar beni. İsmail'in tevekkülü ile boynumu büküyorum, Beni ve soyumu sana kul olarak yaşat. Sana ibrahim'in şefkatiyle geliyorum, Sana gelmeme engel olan şeyleri bana gösterki onları kurban edeyim. Sana İsanın ruhu ile geliyorum, Beni katına almanı diliyorum. Sana Yunus'un duasıyla yalvarıyorum, Beni yutan nefsimin karanlıklarından kurtarmanı bekliyorum. Beni selamet sahiline ulaştır. Sana Yusuf'un gömleğiyle geliyorum, Beni düştüğüm ümitsizlik kuyusundan çıkarmanı diliyorum. Sana Muhammed'in kulluğu ve aşkıyla geliyorum, Ubudiyetimi Mirac'ın sırrıyla taclandırmanı diliyorum.... A L L A H I M... SANA TUTUNUYORUM , KİMSENİN YERE ATMASINA İZİN VERME BENİ.... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Allahım
Günahlarımı bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı haddimi aşarak işledigim kusurlarımı benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla! Allahım Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı , Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim. Allahım! Şimdiye kadar yaptıgım, Bundan sonra yapacagım , Gizlediğim ve açıga vurdugum, Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle. Öne geçiren de sen Geride bırakan da sensin Senin gücün herşeye yeter. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
"Delâlet beni şaşırtmak ister, Sen şüphelerimi dağıtmayı bilirsin; amellerimde ve şiirlerimde, Sen yoluma istikamet verirsin."
(Dua Mecmuası'ndan) "Ey Allah'ım (c.c)! Bizleri amel meyvelerini ihlâs nuruyla sindirenlerden, akıl ve sağduyu gemisine binenlerden eyle." (Zunnûn-i Mısrî) |
||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
| duasi, duası, gunun, günün |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu konuyu okuyan : 9 kişi var. Gel görki cevap yazan yok denecek kadar az.
|
|
| ...beyazgül..., @li, AkBilge, altinoluk, Eylül, M3T3HAN, nguenduez, SuLTaNıNuRuM, Sükut-u Hayal |
| Seçenekler | |