![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Deneme bölümü Burada foruma mesaj yazmadan evvel deneme olarak konu açabilirsiniz resim yükleyebilir sonra isterseniz silebilirsiniz. Öğrenmek için foruma buradan başlayabilirsiniz. |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aleo Flash Intro Banner Maker v2.8.111. | Güllere_Vurgun | Resim - Tv - Video | 0 | 16 Ocak 2009 21 10 |
| Banner Yapma | Hızır | Dersler | 0 | 30 Temmuz 2008 01 25 |
| Easy Banner Creator 1.0 | Hızır | Vbulletin Webmaster | 0 | 22 Mart 2008 15 48 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||||||||||||||||
|
eyvAllah kardeşim emeğinize sağlık
slm a ![]() ![]() İlâhî ente maksudî ve rıdake matlubî.. Allahım, maksadım Sensin; talebim hoşnutluğundur. rızandır |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
evet kızım emeğine sağlık.. biraz daha gayret olursa sen bu iişin en güzelini yapacağını biliyorum.. ne yazıkki seni yöneltebilecek yani şöyle yap böyle yap diyebilecek biri değilim anlamam bu işlerden.. dur bakalım abimize soralım onun isteği gibi bir şey varsa onun üzerinde çalışırsın..
![]() Sakın Hakdan Şaşma |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
hepsi birbirinden güzel Allah razı olsun kardeşim emegine saglık..
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
En çok birinciyi beğendim fakat bi kaç sultanahmet camii fazla olmuş bi tane olsaydıda diğerlerinin yerindede başka resimler olsaydı daha güzel olurdu gibime geliyor emeğine sağlık...
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Birinci mesajdaki resim gibi olsun fakat resimler iç içe geçerek kaynaşsın.
Bir sane Sultanahmet camii yeter. akbilge.com yazısı olmasın biz yazarız onu. Medine Mekke resimleri Kuran-ı Kerim resimi küçükde olsa dua eden el resmi olmalı. Emeklerin için teşekkür ediyorum kardeşim. ![]() |
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||