![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Organizasyonlarımız akbilge'de düzenlenen hatim. salavat , yasin organizasyonları. buraya paylaşabilirsiniz |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Akbilge Hatim Kampanyası 14 bitmistir | AkBilge | Organizasyonlarımız | 42 | 27 Temmuz 2010 09 29 |
| AKBİLGE Hatim Kampanyası 12 ( Hatim Bitmiştir.....) | ZariB | Organizasyonlarımız | 35 | 15 Mart 2010 23 55 |
| Akbilge Hatim Kampanyası 8 ( hatim bitmiştir) | akifim | Organizasyonlarımız | 18 | 22 Ağustos 2009 09 58 |
| Hatim Kampanyası 4 ((hatim bitmiştir)) | ZariB | Organizasyonlarımız | 35 | 13 Nisan 2009 13 51 |
| Hatim Kampanyası 2 ((hatim bitmiştir)) | akifim | Organizasyonlarımız | 35 | 26 Kasım 2008 19 02 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
ben de 12 ve 13 ü alıyorum inş
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
es selamu aleyküm
cenab-ı hakk razı ve memnun olsun insaAllah ![]() fatiha 7 O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. Şükür nimete erene aittir... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
14. cüzü aliyorum okuyunca haber veririm insallah.
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Allah u teala razı olsun bir günde bitirirsiniz altınoluk kardeşim unutmayalım okudugumuzu söylemeyi
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
12 ve 13. cüz okundu.allah kabul etsin.
![]() ![]() Yel beni size götürseydi, Yellerin eteklerine sarılırdım. Sizi öylesine özledim ki, kuştan daha tez uçar-gelirim size; Ama kanadı kesik kuş, nasıl uçabilir? |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() Sakın Hakdan Şaşma |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
.30 uncu cüzü alıyorum inşAllah |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
ve aleyküm selam Allah u teala razı olsun işaretliyoruz insaAllah
|
||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
| 13, akbİlge, alabilirsiniz, cüz, hatim, kampanyası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu konuyu okuyan : 0 kişi var. Gel görki cevap yazan yok denecek kadar az.
|
|
| There are no names to display. |
| Seçenekler | |