![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Ümmetin Tanışma mekanı Bir Merhaba kadar yakınız sizlere |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Selam Aleyküm | metinakman | Ümmetin Tanışma mekanı | 6 | 06 Nisan 2010 13 12 |
| Selamün Aleyküm | mustafa73 | Ümmetin Tanışma mekanı | 23 | 16 Mart 2009 09 19 |
| EsselamÜ aleykÜm | hafız mehmet | Ümmetin Tanışma mekanı | 12 | 08 Mart 2009 08 53 |
| Selamün Aleyküm | tuğba | Ümmetin Tanışma mekanı | 16 | 24 Ocak 2009 18 20 |
| S.aleyküm | darkblue&blue | Ümmetin Tanışma mekanı | 10 | 03 Haziran 2008 20 29 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|||||||||||||||||
|
Allah'ın selamı üzerinize olsun.Kabul ederseniz bu aciz kardeşinizde vakti nisbetinde aranızda olacak inşaAllah.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşaAllah.
Hayırla kalın.. |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||
kabul ederseniz nedemek basimiz üzerine üyeliginiz hayirli ve daimi olsun insallah hayirli paylasimlar. |
||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin inşAllah. Hayırlşı uğurlu olsun üyeliğin her daim ol inşAllah. Hayırlı paylaşımlar hayırlı forumlar kardeşim..
![]() Sakın Hakdan Şaşma |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Aleyküm Selam
Aramiza hosgeldin Hafiz kardesim sizi burda görmek ne güzel üyeliginiz hayirli ve daimi olsun insaAllah O güzel paylasimlarinizi burdada görmeyi isteriz Baki Selamlarimla....... ![]() ![]() Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Cizgilerini Tasir Suretim... Iste Bu Yüzdendir Icten Ice Döküntülerim... Gönlümün Yikintilarinda Can Cekisir Umutlarim.... |
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
aleyküm selam hoş geldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz inş
|
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
ve aleykumusselam hoşgeldiniz hayırlı olsun..
![]() ... Mevlâna içeri girer... Mendili koklar ve eli titreyerek açar... İçinden sarı kâğıda yazılmış bir not çıkar: “Yemin ederim ki ölümümün gözlerinin önünde olmasını isterim. Gör ki aşk için ölmek ne demekmiş.” Mevlâna olduğu yere düşüp bayılmıştır... ... |
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
Hoş buldum Allah razı olsun sizlerden.Hoş ve samimi karşılamalarınız için kalbi teşekkürler...
|
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatüh hafız kardeşim hoş geldin sefalar getirdin inşaallah.
Nickiniz gibi iseniz bizi fazlası ile sevindirmiş olursunuz. Yeteri kadar yetişemiyoruz bazı konularda Umarım bize yardımcı olursunuz. ![]() |
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
Allah razı olsun kardeşim.İnanın çok vaktim olmuyor ama elimden geldiğince sizlerin yanında olmak isterim allahın izni ile..
Tabi bu acizin gücü nereye kadar yeter orası meçhul.. |
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
hosgeldiniz üyeliginiz hayirli olsun insallah.
![]() ![]() Bizim Peygamberimizin yolu aşk yoludur. Biz aşktan doğmuşuz, annemiz aşktır. Aşk şeriatı, bütün dinlerden ayrıdır. Aşıkların şeriatı da Allah'tır, mezhebi de... |
||||||||||||||||||