![]() |
| 16. Hatim ***YENİ*** | Sınırsız Sultanımıza Salavat Kampanyası | Kur'an-ı Kerim'i Mealden Okuyoruz | Sosyal Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Duyurular Yönetim tarafından siz üyelerimiz için gerekli bilgiler ve duyurular |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ocak Ayı Ayın Üyesi Anket Oylaması ve Sonuçları. | SuLTaNıNuRuM | Anketler | 73 | 01 Şubat 2010 01 40 |
| Aralık ayı Ayın Üyesi | SuLTaNıNuRuM | Forum yarışmaları | 1 | 02 Ocak 2010 02 16 |
| Ayın Üyesi ( nisan ) Hızır | AkBilge | Forum yarışmaları | 21 | 24 Mayıs 2009 14 44 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
Hayırlı uğurlu olsun hepimiz adına inşallah.
![]() ![]() .uηutulαηlαя uηutαηlαяı αslα uηutмαzlαя. 10. αy |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
. Hayalci kardeşim hak ettiğin ödülü hakkıyla hak ettiğinin kanısındayım bence.. Nedenlerime gelince halen daha platformu yalnız bırakmaman ve ver miş olduğun cevaplar açtığın konular ve sınırlı imkanlarına rağmen halen daha mücadele etmen bunun örneği diye görüyorum kardeşim.. Paylaşımlarının aynı güzellikde devam etmesi dileği ile.. ![]() Sakın Hakdan Şaşma |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
teşekkürler kendimi övmeyi veya işte şöyleyim böyleyim demeyi sevmem ama hak ettim gerçekten 5 yıldızlı paylaşımlara devam ediyorum cevaplar veriyorum.akbilge halkıda beni destekledi son 8 saatte yoğun güç atağıyla bu ay hayalci bu birinciliği alsın dediler ve buralarda yer aldım.ne diyeyim başarılamın devamını diliyorum Allah c.c. gücüm yettiğince ve onun yardımıyla tabiki
|
||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
hayırlı olsun
|
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İnşAllah kardeşim teşekkürler
Hayalciden görmeye alıştığımız bir manzara ![]()
Alın bir tanesi daha kim tutar seni hayalci..
İnşAllah. teşekkürler..katılım için.. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
| ayı, ayın, beklenen, gün, hâyâlci, ocak, oldu, seçildi, ve, Üyesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu konuyu okuyan : 0 kişi var. Gel görki cevap yazan yok denecek kadar az.
|
|
| There are no names to display. |
| Seçenekler | |