AkBilge Kardeşliğin doruk noktası  

Go Back   AkBilge Kardeşliğin doruk noktası > Yönetim duyuruları > Duyurular
Şifrenimi unuttun? Üye ol!
Duyurular Yönetim tarafından siz üyelerimiz için gerekli bilgiler ve duyurular

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ocak Ayı Ayın Üyesi Anket Oylaması ve Sonuçları. SuLTaNıNuRuM Anketler 73 01 Şubat 2010 01 40
Aralık ayı Ayın Üyesi SuLTaNıNuRuM Forum yarışmaları 1 02 Ocak 2010 02 16
Ayın Üyesi ( nisan ) Hızır AkBilge Forum yarışmaları 21 24 Mayıs 2009 14 44

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler
  #12 (permalink)  
Alt 04 Şubat 2010, 21 41
AsRı_SaaDeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Puanlar: 7.188, Seviye: 56
Puanlar: 7.188, Seviye: 56 Puanlar: 7.188, Seviye: 56 Puanlar: 7.188, Seviye: 56
Etkinlik: 7%
Etkinlik: 7% Etkinlik: 7% Etkinlik: 7%

Konular: 95
Üye Grub´ları: Üye
Ettiği teşekkür: 481
67 Mesajına 91 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 42
AsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ve beklenen gün oldu ! Hayalci Ocak ayı ayın üyesi seçildi..

Hayırlı olsun hayalci kardeş.

UÇMAK BİR SANAATDIR. UÇUŞ ŞEKİLLERİ VARDIR VE NİYE KİM İÇİN UÇTUĞUN ÇOK ÖNEMLİDİR. ALLAH YOLUNDAKİ UÇUŞLARDA YOLCULARA HAYIRLI UÇUŞLAR DİLER EMLİYET KEMERLERİNİZİ BAĞLAMAMANIZI TAVSİYE EDERİM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

#13 (permalink)  
Alt 05 Şubat 2010, 13 12
hâyâlci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Puanlar: 25.687, Seviye: 96
Puanlar: 25.687, Seviye: 96 Puanlar: 25.687, Seviye: 96 Puanlar: 25.687, Seviye: 96
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%

Konular: 1047
Ettiği teşekkür: 157
188 Mesajına 348 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 102
hâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond repute

Alıntı:
SuLTaNıNuRuM Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

hani diyorum ilkide siyaset yapmıyorsun hayalci kardeşim :D
Siyasete girmeyi düşünüyorum burdaki başarım devam edecek birgün milletvekili olup tvde görürseniz şaşırmayın.zaten küçük bir siyaset hayatım var alperenlerdenim ordada sevilen biriyim inş. kısmet olursa halkımızıda tbmmde temsil ederiz.ama daha çok yaşım genç
Alıntı:
AsRı_SaaDeT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

Hayırlı olsun hayalci kardeş.
amin inş. hayırlı olur

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #14 (permalink)  
Alt 05 Şubat 2010, 15 45
EarthQuake® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ayın Üyesi
Puanlar: 28.960, Seviye: 99
Puanlar: 28.960, Seviye: 99 Puanlar: 28.960, Seviye: 99 Puanlar: 28.960, Seviye: 99
Etkinlik: 95%
Etkinlik: 95% Etkinlik: 95% Etkinlik: 95%

Konular: 722
Üye Grub´ları: Ayın Üyesi
Ettiği teşekkür: 629
288 Mesajına 565 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 137
EarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond reputeEarthQuake® has a reputation beyond repute

Hayırlı uğurlu olsun hepimiz adına inşallah.

.uηutulαηlαя uηutαηlαяı αslα uηutмαzlαя.
10. αy
  #15 (permalink)  
Alt 07 Şubat 2010, 12 48
Üye
Puanlar: 25.687, Seviye: 96 Puanlar: 25.687, Seviye: 96 Puanlar: 25.687, Seviye: 96

hâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond reputehâyâlci has a reputation beyond repute

Alıntı:
EarthQuake® Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

eyvallah teşekkür ediyorum sevginize layık olmaya çabalıyoruz
  #16 (permalink)  
Alt 07 Şubat 2010, 18 06
SuLTaNıNuRuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aMeLe
Puanlar: 115.379, Seviye: 100
Puanlar: 115.379, Seviye: 100 Puanlar: 115.379, Seviye: 100 Puanlar: 115.379, Seviye: 100
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%

Konular: 6446
Üye Grub´ları: Admin
Ettiği teşekkür: 7.438
2.057 Mesajına 3.357 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 393
SuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond repute

.
Hayalci kardeşim hak ettiğin ödülü hakkıyla hak ettiğinin kanısındayım bence..
Nedenlerime gelince halen daha platformu yalnız bırakmaman ve ver miş olduğun cevaplar açtığın konular ve sınırlı imkanlarına rağmen halen daha mücadele etmen bunun örneği diye görüyorum kardeşim.. Paylaşımlarının aynı güzellikde devam etmesi dileği ile..

Sakın Hakdan Şaşma
Paylaşımın En İyi Ödülü Konulara Verilen Cevaplardır.
İNSANDA YARA BIRAKMAK ÇOK KOLAYDIR AMA YARAYI KAPATMAK ÇOK ZORDUR YARA VERMEDEN PAYLAŞIM YAPMAYA ÖZEN GÖSTERELİM YARALAR KAPANSADA İZLERİ BİZE YARALARIMIZI HATIRLATMAKDADIR. LÜTFEN PAYLAŞIMA PAYLAŞIMCIYA YARA BIRAKMAYALIM.
  #17 (permalink)  
Alt 08 Şubat 2010, 12 39
Üye

teşekkürler kendimi övmeyi veya işte şöyleyim böyleyim demeyi sevmem ama hak ettim gerçekten 5 yıldızlı paylaşımlara devam ediyorum cevaplar veriyorum.akbilge halkıda beni destekledi son 8 saatte yoğun güç atağıyla bu ay hayalci bu birinciliği alsın dediler ve buralarda yer aldım.ne diyeyim başarılamın devamını diliyorum Allah c.c. gücüm yettiğince ve onun yardımıyla tabiki
  #18 (permalink)  
Alt 09 Şubat 2010, 14 27
Az Buçuk Müzik xD
Puanlar: 13.392, Seviye: 75
Puanlar: 13.392, Seviye: 75 Puanlar: 13.392, Seviye: 75 Puanlar: 13.392, Seviye: 75
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%

Konular: 754
Üye Grub´ları: Moderatörler
Ettiği teşekkür: 32
55 Mesajına 74 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 60
EreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond reputeEreN has a reputation beyond repute

hayırlı olsun
  #19 (permalink)  
Alt 09 Şubat 2010, 19 46
SuLTaNıNuRuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aMeLe
Puanlar: 115.379, Seviye: 100
Puanlar: 115.379, Seviye: 100 Puanlar: 115.379, Seviye: 100 Puanlar: 115.379, Seviye: 100
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%

Konular: 6446
Üye Grub´ları: Admin
Ettiği teşekkür: 7.438
2.057 Mesajına 3.357 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 393
SuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond reputeSuLTaNıNuRuM has a reputation beyond repute

Alıntı:
EarthQuake® Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

İnşAllah kardeşim teşekkürler

Alıntı:
hâyâlci Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

eyvallah teşekkür ediyorum sevginize layık olmaya çabalıyoruz

Hayalciden görmeye alıştığımız bir manzara

Alıntı:
Mesajı göster

teşekkürler kendimi övmeyi veya işte şöyleyim böyleyim demeyi sevmem ama hak ettim gerçekten 5 yıldızlı paylaşımlara devam ediyorum cevaplar veriyorum.akbilge halkıda beni destekledi son 8 saatte yoğun güç atağıyla bu ay hayalci bu birinciliği alsın dediler ve buralarda yer aldım.ne diyeyim başarılamın devamını diliyorum Allah c.c. gücüm yettiğince ve onun yardımıyla tabiki

Alın bir tanesi daha kim tutar seni hayalci..

Alıntı:
EreN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

hayırlı olsun

İnşAllah. teşekkürler..katılım için..
  #20 (permalink)  
Alt 12 Şubat 2010, 17 13
AsRı_SaaDeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Puanlar: 7.188, Seviye: 56
Puanlar: 7.188, Seviye: 56 Puanlar: 7.188, Seviye: 56 Puanlar: 7.188, Seviye: 56
Etkinlik: 7%
Etkinlik: 7% Etkinlik: 7% Etkinlik: 7%

Konular: 95
Ettiği teşekkür: 481
67 Mesajına 91 kere teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 42
AsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond reputeAsRı_SaaDeT has a reputation beyond repute

Alıntı:
Mesajı göster

5 yıldızlı paylaşımlara devam ediyorum cevaplar veriyorum.
.
Herkesin paylaşımları 5* lı hayalci kardeş cevap verme becerisine gelince orası biraz düşünmek lazım. herkes sizin gibi içinden nasıl geliyorsa öyle cevap veremiyor. Emeklerine sağlık.
  #21 (permalink)  
Alt 13 Şubat 2010, 13 02
Üye

Alıntı:
AsRı_SaaDeT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

.
Herkesin paylaşımları 5* lı hayalci kardeş cevap verme becerisine gelince orası biraz düşünmek lazım. herkes sizin gibi içinden nasıl geliyorsa öyle cevap veremiyor. Emeklerine sağlık.
teşekkür ediyorum içimden geldiği gibi yazdığımı hissetiriyorsam sevindirici çünkü gerçekten öyle içimdeki saf duygularla yazıyorum.Allah c.c. razı olsun
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ayı, ayın, beklenen, gün, hâyâlci, ocak, oldu, seçildi, ve, Üyesi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

(View-All Bu konuyu okuyan : 0 kişi var. Gel görki cevap yazan yok denecek kadar az.
There are no names to display.
Seçenekler

Valid XHTML 1.0 Transitional
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08 28.